Vi ses!


Oh guu vad jag älskar dig din lilla vattenglada sak!


Ska till stugan nu och man vet aldrig hur länge jag är borta!
Men jag uppdaterar när jag kommer hem, tjarå! :)
Take my hand and walk with me
Let me show you what I'm feeling
What's going on inside of me
Don't you know you have changed me?
Don't you know my wishes all came true?
You're my angel, now I wanna do it all for you


Asså om någon vill hjälpa mig så får ni gärna göra det!

Jag kan erbjuda er en ersättning av något slag (inte pengar) om ni skulle kunna hjälpa mig, jag skulle bli väldigt väldigt tacksam!! :)


Arkivbild.:)


Igår var det ju motorfestival och då tog jag med lilla Jill, ibörjan var det lite läskigt tyckte hon men sen vart det intressant. Jag lekte med henne och tränade att bara ligga och slappna av, det gick super bra! Hon kunde ligga mitt i "centrum" och sova! Typ direkt jag stannade så satte hon sig och kollade runt. :)
Jag var inte där så länge, men ändå när vi kom hem så stupade hon av, det är jobbigt att vara på festival. ;)

Hejdå hade bra:)

HAHAH varsågoda att skratta!

Va tusan, beige, BEIGE?! Jag vill ha vitt! Hahah palla, och kolla hur headern sitter. Fy. Haha skratta ni bara!
Menjaja, så fåre va.


Hjäälp!

Har suttit i över 2 timmar och försökt få in headern, fy så dåligt det gåår!!! Nån som kan hjälpa mig?! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!!!!!!!!

www.yellowdog.bloggagratis.se

^Om ni vill se min gamla blogg, där finns det bl.a videoklipp,bilder och mer fakta om oss allihop som jag inte orkar skriva igen. ;)


Vi bor ju mitt på landet som ni kanske vet, vi är bokstavligt talat omringade av kossor, på alla sidor våran någurlunda stora tomt så finns det hagar där det betar kor. Och idag är det ko-utsläpp på en sida, det är första gången som Jill kommer att få se kossor på nära håll!
När hon blir större kommer hon säkerligen att få valla lite nöt, vi känner några som har erfarenhet av det och vad passar inte bättre till en vallhund?! Nää, jag ska filma så får ni se hur hon reagerar, fast hoppas inte för mycket på en film, det är inte säkert att jag är så pro så jag får upp en film! ;)

Skulle bara skriva lite så ni får kolla läget lite.  Yes, tjarå. :)

 Racersvansen-Tjeck!

Älskade lilla Jill.

Bilder



Kameran har fortfarande inte börjat funka, men sålänge får ni klara er med mobilbilder. :)

Ny blogg!

Hejsan, jag tänkte köra en liten presentation av mig och mitt liv.

Jag är en 15 årig tjej som heter Alicia, mitt största intresse här i livet är hundar, men jag älskar mina kompisar och min familj också!
Jag lägger ner ungefär 2 timmar på promenera mina hundar och sen minst 30 min mentalt varje dag! Eftersom att jag har två väldigt aktiva raser (golden/flat och australian sheperd) så blir det väldigt mycke hundar, och jag är säker på att mina kompisar är väldigt less på att höra om mitt hund-snack hela tiden. ;)

Hahah hade inget annat kort på mig själv, men jag och min "pit-bull" Stella. Jo, kärt barn har många namn, och seriöst, visst ser det ut som att hon just har kampat?:] 35+ grader och svettet rann på oss båda när vi skulle se glada ut..

Enda sedan jag var liten har jag fullkomligt älskat hundar, men jag fick inte min första hund förnst 24 juli-09, Stella.
Stella är en tvåårig golden/flat, en riktig dröm hund för mig, bara lite seg, men hon tar det lugnt! Det bästa hon vet är att spåra, vi har prövat på väldigt många aktiviteter, t.ex, agility, lydnad, rallylydnad, freestyle, sök, rapport, klicker, junior handling, spår, promenader, men det blir mest bus, spår och agility eftersom att hon inte är så lättmotiverad min lilla snigel.
I augusti ska vi tävla på U-DMet i agility. Vi får se hur det går.. Har inte tränat så skitamycke agility på sistånde. Men vi kämpar på, man vill ju ha något att träna för.


Stellis-the-Bellis. <3


Sen har vi mitt lilla nytillskott- aussien Nordiclake Wild Nangi Deer "Jill", min aussievalp som jag fick för två veckor sedan. Nu är hon 14 veckor och jag är redan stört-förälskad i det lilla yrvädret, hon har allt som jag vill ha i en valp, utseendet, motorn, ögonkontakten, mysigheten, you name it!
Just nu är det mest vardagsgrejer och lek som gäller, men när hon blir stor har jag tänkt att satsa främst på bruks, agility och lydnad men jag vet att det kommer bli mer saker på schemat, mycket mer. Hon kommer säkert få pröva på att valla också!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0