Jills kritik:

Luftigt burna öron, bra könsprägel, bra tänder och bett, behöver socialiseras, bra djup i kropp men mer volym, välmusklade lår, bra struktur på täckbård, saknar underull, lätt vinklad runt om, behöver bli mer självständig, tillräckliga sidorörelser.


Det var väl det! Det där med underullen blev jag mest orolig över. För underull är ju ganska så bra att ha.. Men kan man göra något åt det? :)

Kommentarer
Postat av: Emma å Vip

Kul att de gick bra ändå.. :) De med underull - vip saknar det nu han också, han har fällt som en galning, men när kylan kommer gäller det att vara ute mycket så bygger dom på mer päls.. när den behövs, just nu behövs den ju int..

2011-11-27 @ 08:54:47
URL: http://tokvovvarna.blogg.se/
Postat av: Emma å Vip

Annars finns det kosttillskott som man ger dom i maten.. använde det på Vip i våras inför en utställning, så att han inte skulle vara helt pälslös (fällningsperioder).. Och han fick jättefin, tjock päls.. =)

2011-11-27 @ 17:12:49
URL: http://tokvovvarna.blogg.se/
Postat av: hannah

Vilken bra konstruktiv kritik du fick! :-) Vi har alla våra saker att träna på med våra hundar för ingen är den andra lik. Hoppas ni far ut på någon mer utställning! :-) Det går ju upp och ner på utställningar som med allt annat. Smaken är som baken med dessa olika dommare. Men vi vet ju redan att alla ur WILD kullen är riktigt snygga hundar! ;-) Zera har inte heller fått någon underull än men den kommer nog som småning om. /Hannah o Zera

2011-11-27 @ 18:18:56
URL: http://wildginnyrabbit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0