Utställning!

Funderar på att Ställa ut Stella. Hahah skoja var bara tvungen att pröva skriva den meningen. ;)

Men jag funderar faktiskt på att ställa ut Jill, det är en inoff. utställnig i Boliden, jag kan ju igentligen ingenting om utställningar haha! Men det skulle vara väldigt roligt! Så om någon vill köra en snabbguide här på en komentar så är alla förslag välkommna! :D
Ska någon mer ställa ut där? :)


12 VECKOR. :D


Kommentarer
Postat av: Angelica

Haha kolla hon kan det typ redan ;)

2011-08-17 @ 16:56:08
URL: http://angelicaochmax.blogg.se/
Postat av: Linnèa

Du anmäler dig först till tävlingen, sen så åker du till utställning. Sedan dyker du upp där med stamtavla och vaccinationsbevis. sedan så kan du gå till den ringen du ska vara i. Sen får du en nummerlapp du ska ta med och säta på dig. Du får ta med nål själv! sedan kan du sitta å glo tills de ropar ditt nummer. Du kan också köpa en kalender där du ser ungefär när det är du, eller åtminstonde vilka som är innan så du är nära.



Du går in i ringen på angiven plats, sedan så kommer han be dig att gå fram och tillbaka, sedan ett varv. Efter det ställer du upp din hund, då ska den hellst stå stilla från sidan så han kan se hela hanskropp alltså. sen så ställer du upp dig å ser när de andra gör samma sak som dig. Sen så kommer han prata lite med dig och dina motståndare å säga lite om varje, och skaka hand med den först som ha ntycekr ska gå vidare i BIS valp :)

2011-08-17 @ 16:59:58
URL: http://shirox.blogg.se/
Postat av: Angelica

AHAHAH att han är:)

2011-08-18 @ 13:13:25
URL: http://angelicaochmax.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0